Desire Zonwering Desire Zonwering Desire Zonwering
Desire Zonwering&
Woondecoraties


zonweringen
spacer spacer
spacer
spacer

Producten

Knikarmschermen    Knikarmschermen
Uitvalschermen    Uitvalschermen
Markiezen    Markiezen
Screensystemen    Screensystemen
Serre    Serre
Horsystemen    Horsystemen
Rolluiken    Rolluikensystemen
Woondecoratie    Woondecoratie


Contact
Boxmeerhof 28
6844 AC Arnhem
Tel: 026 325 15 75
Mob: 06 51 69 15 63
spacer
spacer

Plisse Hordeur

Een hordeur die slecht is gemonteerd biedt meer ergernis dan gemak. Vaak laat het horgaas los of sluit de deur slecht en komen de insecten alsnog binnen. Met het revolutionaire plisse hordeur systeem hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Het horgaas rolt niet op maar vouwt op wat slijtage voorkomt. De treklijst blijft in elk gewenste stand staan en klapt niet vanzelf terug. Een sluiting in de vorm van een magneet of klik is hierdoor overbodig en openwaaien kan niet. Met dit systeem is het mogelijk om twee deuren tegen elkaar te laten sluiten als oplossing voor de dubbele tuindeur of schuifpui. Zoekt u een hordeur dan kiest u voor de plisse.   Plisse Hordeur


Hordeur Voorbeeld   Hordeur Voorbeeld


Gaas:
Het horgaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen pliseren hetgeen met de bekende horgaaskwaliteiten niet op een duurzame wijze gerealiseerd kan worden. Het geeft een extra decoratieve dimensie en zorgt tevens dat het gaas beter zichtbaar is. Het gaas is ook UV-bestendig en rotvrij.

Constructie:
Door gebruik te maken van kunststof ketting die als geleider dient is de hoogte van de ondergeleider slechts 3 mm hoog. Letterlijk drempelverlagend. De cassette kan simpel en snel uitgenomen worden om hem te reinigen of om op te bergen voor de winter.

Treklijst:
De onder- en bovenkettingen die als geleider dienen verdwijnen in gesloten stand in de treklijst. De stabilisatiekoorden die zich eveneens in de treklijst bevinden zorgen ervoor dat deze in elke positie blijft staan en altijd evenwijdig blijft.

Bediening:
De bediening is kinderlijk eenvoudig. De treklijst glijdt over de ondergeleider. Hij is ook weer eenvoudig terug te plaatsen als iemand per ongeluk tegen de deur aanloopt.

Uitvoering:
De plissé hordeur wordt standaard geleverd in gebroken wit met zwart gaas en wordt 'in de dag' geplaatst. Verkrijgbaar in 25 verschillende maatvoeringen (zie maattabel).

Maattabel:
hordeur_maattabel
spacer
Desire zonwering Zonweringen spacer