Desire Zonwering Desire Zonwering Desire Zonwering
Desire Zonwering&
Woondecoraties


zonweringen
spacer spacer
spacer
spacer

Producten

Knikarmschermen    Knikarmschermen
Uitvalschermen    Uitvalschermen
Markiezen    Markiezen
Screensystemen    Screensystemen
Serre    Serre
Horsystemen    Horsystemen
Rolluiken    Rolluikensystemen
Woondecoratie    Woondecoratie


Contact
Boxmeerhof 28
6844 AC Arnhem
Tel: 026 325 15 75
Mob: 06 51 69 15 63
spacer
spacer

Rolhor Super

Deze horsystemen worden exact op maat geleverd en zijn standaard wit gemoffeld. Door de borstelachtige afdichting in de geleiders en de onderlat blijft het geleidersysteem schoon en met een handig trekkoordje trekt u de hor zeer gemakkelijk naar beneden.   Rolhor


Constructie:
In de afgeschuinde cassette bevindt zich een veerrol waar zich het gaas op- en afrolt. De cassette wordt op de geleiders geplaatst waartussen het gaas, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Geleiders:
De aluminium geleiders zijn zowel geschikt voor 'op de dag' als 'in de dag' montage en zijn voorzien van dubbele borstelafdichting. Deze afdichting zorgt voor een geruisloze bediening en extra fixatie van het gaas. Onderin de geleiders zijn blokkeringen verwerkt die dienen als rem voor de onderlat.

Bediening:
Standaard wordt de Rolhor Super uitgevoerd met 2 handgrepen en een handig trekkoordje die een soepele bediening waarborgen.

Onderlat:
De onderlat is voorzien van een afdichtingsborstel waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd. De handgrepen kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde geplaatst worden, waardoor de rolhor zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden.

Maatwerk:
Rolhor op maat

Rolhor Super Voorbeeld   Rolhor Voorbeeld
spacer
Desire zonwering Zonweringen spacer