Desire Zonwering Desire Zonwering Desire Zonwering
Desire Zonwering&
Woondecoraties


zonweringen
spacer spacer
spacer
spacer

Producten

Knikarmschermen    Knikarmschermen
Uitvalschermen    Uitvalschermen
Markiezen    Markiezen
Screensystemen    Screensystemen
Serre    Serre
Horsystemen    Horsystemen
Rolluiken    Rolluikensystemen
Woondecoratie    Woondecoratie


Contact
Boxmeerhof 28
6844 AC Arnhem
Tel: 026 325 15 75
Mob: 06 51 69 15 63
spacer
spacer

Knikarmschermen

Maatwerk
Uni-kleuren >>
Blokstrepen >>
Fantasiestrepen >
Het brede programma knikarmschermen van Desire Zonwering biedt u vele mogelijkheden voor zowel woningen, bedrijven, en winkels. Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in handbediening of elektrische bediening. Wij voeren een standaard programma maar natuurlijk is maatwerk ook mogelijk.

Kiest u voor knikarmscherm dan kiest u voor een sieraad aan elk huis. In diverse uitvoeringen en kleuren zorgt het voor een verlengstuk van uw woning en haalt u hinderlijk zonlicht uit huis. U kunt sfeervol genieten op uw terras. Welke van de vele mogelijkheden kiest u? Hieronder vindt ons uitgebreide assortiment.

Malta


De Malta heeft een traditionele vormgeving waar absolute degelijkheid vanaf straalt. Het scherm is voorzien van decoratieve ribben op zowel de kap als de voorlijst. Dit geeft het scherm een zeer exclusieve uitstraling.
meer >>
  Knikarmscherm Malta


Rhodos


Het type Rhodos is het allernieuwste 78/110 knikarmscherm en is uitgevoerd met een extra zware voorlijst en een schotje in de kap waardoor het doek nauwelijks zichtbaar is. Door de combinatie van de fraaie vormgeving van de kapsteunen en de decoratieve ribben in kap en voorlijst is het type Rhodos het beste in zijn soort.
meer >>
  Knikarmscherm Rhodos


Balero


De cassette Balero is een superplatte verschijning, voorzien van alle accenten voor een topdesign. De Balero wordt bediend met een soepel draaiend oogwindwerk niet afneembare slingerstang. Het summum van gemak en comfort is natuurlijk een elektrische bediening. De Balero is uitgevoerd niet een doekgoot, hierdoor is ook bij een geopend scherm sprake van cassette uitvoering. De term dubbele cassette is daarom zeker niet overdreven.
meer >>
  knikarmscherm Balero


Corfu


Als u een zonnescherm veilt dat helemaal aan uw verwachtingen voldoet, kies dan voor het type Gunsmoke. Dit type heeft een zeer gemakkelijke bediening en is in de uitstand een fraaie aanvulling van uw huis. In de gesloten stand is de Gunsmoke een compact ogend. onopvallend geheel. De uitvalarmen en het doek worden door de casetteuitvoering perfect beschermd tegen schadelijke weersinvloeden. Kortom: een scherm om jarenlang plezier van te hebben. I en elektrische bediening maakt het comfort compleet.
meer >>
  Knikarmscherm Gunsmoke


Palma


De Palma is een uiterst fraai ogend cassette zonnescherm met ronde contouren. De geïntegreerde cassette, die voorzien is van een doekgoot, zorgt voor een dat het doek • in opgerolde vorm • tegen alle weersinvloeden optimaal wordt beschermd. In de standaard uitvoering wordt de cassette palma bediend door een soepel draaiend oogwindwerk, met afneembare slingerstang. Het summum is natuurlijk een elektrische bediening.
meer >>
  Knikarmscherm Palma


Marbella


De Marbella is een extra zwaar en stabiel zonnescherm, uiteraard voorzien van een uiterst fraaie vormgeving. De Marbella onderscheid zich door de extra stalen draagbuis waaraan de knikarmen bevestigd zijn. Hierdoor is dit scherm uitermate geschikt voor voor een grote grote breedte en uitval. Standaard wordt dit scherm bediend met een soepel draaiend oogwindwerk met afneembare slingerstang, maar uiteraard is hier ook een elektrische bediening leverbaar. De bedieningszijde is in beide uitvoeringen naar keuze.
meer >>
  Knikarmscherm Marbella


Ibiza


Het knikarmscherm ibiza is synoniem voor optimaal genieten. Het perfecte uiterlijk van dit scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier. Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compakt geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarmscherm ibiza tot een van de meest gevraagde knikarmschermen.
meer >>
  Knikarmscherm Ibiza


Zipscreen


Knikarmscherm Zipscreen
meer >>
  Knikarmscherm zipscreen

Folders Knikarmschermen:

Folder Buitenzonwering    
spacer
Desire zonwering Zonweringen spacer