Desire Zonwering Desire Zonwering Desire Zonwering
Desire Zonwering&
Woondecoraties


zonweringen
spacer spacer
spacer
spacer

Producten

Knikarmschermen    Knikarmschermen
Uitvalschermen    Uitvalschermen
Markiezen    Markiezen
Screensystemen    Screensystemen
Serre    Serre
Horsystemen    Horsystemen
Rolluiken    Rolluikensystemen
Woondecoratie    Woondecoratie


Contact
Boxmeerhof 28
6844 AC Arnhem
Tel: 026 325 15 75
Mob: 06 51 69 15 63
spacer
spacer

Balero


Knikarmscherm Balero

De cassette Balero is een superplatte verschijning, voorzien van alle accenten voor een topdesign. De Balero wordt bediend met een soepel draaiend oogwindwerk niet afneembare slingerstang. Het summum van gemak en comfort is natuurlijk een elektrische bediening. De Balero is uitgevoerd niet een doekgoot, hierdoor is ook bij een geopend scherm sprake van cassette uitvoering. De term dubbele cassette is daarom zeker niet overdreven.
  Maatwerk
Uni-kleuren >>
Blokstrepen >>
Fantasiestrepen >

Knikarmschermen
Malta >>
Rhodos >>
Balero >>
Gunsmoke >>
Palma >>
Marbella >>
Ibiza >>
Zipscreen >>

Doeken:
De doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. In de standaard uitvoering kunt u een keuze maken uit de afgebeelde dessins.

Constructie:
De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn langere zijsteunen en plafondsteunen los te bestellen.

Knikarmen:
Gemaakt van zware aluminium kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stale kabel verbonden worden. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.

Vormgeving:
Traditionele vormgeving waar absolute degelijkheid vanaf straalt. De decoratieve ribben die in zowel kap als voorlijst terug te vinden zijn zorgen voor betaalbare exclusiviteit. Uitvoering: De Malta wordt standaard geleverd in geanodiseerd aluminium of tegen meerprijs in roomwit gemoffelde uitvoering (RAL 9001).

Folders Knikarmschermen:

Folder Buitenzonwering
Folder Cassette Balero
spacer
Desire zonwering Zonweringen spacer