Desire Zonwering Desire Zonwering Desire Zonwering
Desire Zonwering&
Woondecoraties


zonweringen
spacer spacer
spacer
spacer

Producten

Knikarmschermen    Knikarmschermen
Uitvalschermen    Uitvalschermen
Markiezen    Markiezen
Screensystemen    Screensystemen
Serre    Serre
Horsystemen    Horsystemen
Rolluiken    Rolluikensystemen
Woondecoratie    Woondecoratie


Contact
Boxmeerhof 28
6844 AC Arnhem
Tel: 026 325 15 75
Mob: 06 51 69 15 63
spacer
spacer

Rolluiksystemen

Rolluiken van Desiré Zonwering, uw oplossing tegen inbraak, geluidsoverlast, lichtinval en inkijk. De rolluiken van Desiré Zonwering zijn vervaardigt uit het sterkste aluminium. De rolluiken kunnen de hoogste toets der kritiek weerstaan. Dit komt door de jarenlange ervaring en een optimale kwaliteitscontrole die de rolluiken telkens moeten doorstaan. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat Desiré Zonwering haar rolluiken door erkende vakmensen laat produceren. Voorbeeld Rolluik


Kwaliteit:
Doordat rainbow de productie van haar rolluiken in eigen hand heeft en haar producten voortdurend aan controle onderwerpt, kan zij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is de kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op rainbow rolluiken geen invloed hebben.

Rolluik voorbeeld   Rolluik voorbeeld


Isolatie:
Desire Zonwering heeft isolerende materialen laten verwerken in haar rolluiken, waardoor ze geruisloos uit en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning.

Vormgeving:
De rolluiken van Desiré Zonwering zijn in diverse kleuren en alle maten leverbaar. Hierdoor wordt u de mogelijkheid geboden uw keuze aan te passen aan uw persoonlijke smaak en aan de architectuur van uw woning.

Bediening:
Kleine rolluiken kunnen bediend worden door middel van band, koord, staaldraad of een slingerstang. Voor de grotere rolluiken en het meeste comfort kiest u voor een electrische bediening, eventueel aangevuld met een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of een afstandsbediening. Desiré Zonwering adviseert u daar graag in.

Kleurstalen:
Rolluik Kleurstalen

Folders Rolluiken (rolluiksystemen):

Folder Rolluiksystemen Folder Rolluiken
spacer
Desire zonwering Zonweringen spacer