Desire Zonwering Desire Zonwering Desire Zonwering
Desire Zonwering&
Woondecoraties


zonweringen
spacer spacer
spacer
spacer

Producten

Knikarmschermen    Knikarmschermen
Uitvalschermen    Uitvalschermen
Markiezen    Markiezen
Screensystemen    Screensystemen
Serre    Serre
Horsystemen    Horsystemen
Rolluiken    Rolluikensystemen
Woondecoratie    Woondecoratie


Contact
Boxmeerhof 28
6844 AC Arnhem
Tel: 026 325 15 75
Mob: 06 51 69 15 63
spacer
spacer

Serre

Tijdens zeer warme en zonnige dagen kan de temeperatuur in een serre behoorlijk oplopen. Desiré Zonwering heeft de oplossing: de Veranda Serrano.

Dit type is een prachtige aanvulling op uw veranda of serre en is leverbaar in een scala aan schitterende kleuren. De warmte blijft buiten en subtiel gefilterd licht zorgt binnen voor een aangenaam decor. Elke serre is anders maar door de ingenieuze constructie is elke breedte mogelijk en kan de serrano ook verticaal geleverd worden. Deze zonwering wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening.
Zonwering Serre


Doeken:
Voor de doekkleuren kunt u een keuze maken uit zonneschermdoek of soltisdoek (UV-bestendig). De doeken zijn voor 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij. Solistodoek is vervaardigd uit gecoate polyester garens met zeer hoge treksterkte. Solistodoek is tevens UV-bestendig, vuilafstotend en afwasbaar. Verkrijgbaar in een scala van werkelijk schitterende kleuren.

Constructie:
De robuuste onderlat herbergt een ingenieus, maar eenvoudig, spansysteem waardoor het doek optimaal gespannen blijft. Een speciaal ontworpen loopwagen op wieltjes gegarandeert bovendien een goed functioneren van de veranda-zonwering en het soepel lopen van de onderlat in de geleiders. De Serrano is koppelbaar, zodat de breedte vrijwel onbeperkt is. Met behulp van de verstelbare hoekverbindingen is het zelfs mogelijk om de Serrano vertikaal te laten lopen!

Bediening:
Type Serrano wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Tegen meerprijs kan de bediening volautomatisch verlopen met behulp van een zon-en windautomaat.

Serre   Zonwering Serre   Serre Zonwering


Folders Serre:

Folder Serre Folder Veranda Zonwering
spacer
Desire zonwering Zonweringen spacer