Desire Zonwering Desire Zonwering Desire Zonwering
Desire Zonwering&
Woondecoraties


zonweringen
spacer spacer
spacer
spacer

Producten

Knikarmschermen    Knikarmschermen
Uitvalschermen    Uitvalschermen
Markiezen    Markiezen
Screensystemen    Screensystemen
Serre    Serre
Horsystemen    Horsystemen
Rolluiken    Rolluikensystemen
Woondecoratie    Woondecoratie


Contact
Boxmeerhof 28
6844 AC Arnhem
Tel: 026 325 15 75
Mob: 06 51 69 15 63
spacer
spacer

Uitvalschermen

Maatwerk
Uni-kleuren >>
Blokstrepen >>
Fantasiestrepen >
Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schep vooral binnen een aangenaam klimaat.In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

Casette


Open model:
Het cassette scherm is het instapmodel met een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Geschikt voor kleinere breedtes tot 350 cm.
meer >>
  Uitvalscherm Cassette


Carre


Half gesloten model:
Het meest verkochte uitvalscherm van Nederland. In dit scherm gaat een moderne vormgeving gepaard met authentieke kwaliteit. De vormgeving draagd zorg voor een goede bescherming van het doek dat in opgerolde toestand geheel opgeborgen is in de gesloten kast.
meer >>
  Uitvalscherm Carre


50/80


Open model:
Dit uitvalscherm is de klassieker onder de zonneschermen. Met de ronde voorlijst en de slanke kapsteunen als kenmerk kiest u voor vertrouwde degelijkheid. Met bediening, armen en dessin naar keuze stelt u uw eigen scherm samen.
meer >>
  Uitvalscherm 50/80


65/110


Open model:
Dit is de grote broer van de 50/80. Het heeft dezelfde vormgeving maar is door de grotere omvang meer geschikt voor grotere breedtes en uitvallen.
meer >>
  Uitvalscherm 65/110


Kreta


Gesloten model:
Een nieuwe lijn voor uitvalschermen, in een gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.
meer >>
  Uitvalscherm Kreta


Folders Uitvalschermen:

Folder Uitval Zonnescherm Folder Uitvalschermen
spacer
Desire zonwering Zonweringen spacer