Desire Zonwering Desire Zonwering Desire Zonwering
Desire Zonwering&
Woondecoraties


zonweringen
spacer spacer
spacer
spacer

Producten

Knikarmschermen    Knikarmschermen
Uitvalschermen    Uitvalschermen
Markiezen    Markiezen
Screensystemen    Screensystemen
Serre    Serre
Horsystemen    Horsystemen
Rolluiken    Rolluikensystemen
Woondecoratie    Woondecoratie


Contact
Boxmeerhof 28
6844 AC Arnhem
Tel: 026 325 15 75
Mob: 06 51 69 15 63
spacer
spacer

50/80


Open model:
Dit uitvalscherm is de klassieker onder de zonneschermen. Met de ronde voorlijst en de slanke kapsteunen als kenmerk kiest u voor vertrouwde degelijkheid. Met bediening, armen en dessin naar keuze stelt u uw eigen scherm samen.
  Maatwerk
Uni-kleuren >>
Blokstrepen >>
Fantasiestrepen >

50/80   Uitvalschermen
Cassette >>
Carre >>
50/80 >>
65/110 >>
Kreta >>

Doeken:
De doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. In de standaard uitvoering kunt u een keuze maken uit de afgebeelde dessins. In de maatwerkuitvoering zijn er legio aan uni en streepdessins verkrijgbaar.

Uitvalarmen:
Globaal bestaan er twee soorten uitvalarmen, de vaste arm en de windvaste arm. De vaste arm bestaat uit een korte unit die op de muur bevestigd wordt met daaraan een aluminium scharnierpunt. Een daaraan bevestigd aluminium u-profiel bepaalt de lengte van de arm en uitval. Bij de windvaste armen herbergt de unit een krachtige veer. Een extra schoor zorgt voor een nog grotere stabiliteit. Door de permanente neerwaartse druk zal het scherm nagenoeg ongevoelig zijn voor wind en altijd goed uitkomen.

Staaldraad band elektrisch oogwindwerk monocomando

Uitvoeringen:
Alle typen uitvalschermen zijn in technisch zilver en roomwit RAL 9001 (optie) verkrijgbaar. Tegen een meerprijs is het uiteraard mogelijk om het scherm in elk gewenst RAL kleur te laten moffelen.

Bediening:
Standaard uitvoeringen van type 50/80 worden bediend met een oogwindwerk en slingerstang. In de maatwerk uitvoering zijn er diverse bedieningen mogelijk.

Folders Uitvalschermen:

Folder Uitval Zonnescherm Folder Uitvalschermen
spacer
Desire zonwering Zonweringen spacer